INSCHRIJVEN

Getuigenissen

Ben jij benieuwd hoe de deelnemers de cursussen ervaren? Lees hier hun verhalen en laat je inspireren!

Grondwerkweekend

Ik heb geleerd om de kleine signalen van mijn paard te lezen en haar daardoor beter te begrijpen tijdens de training.

Ik vond het een super workshop. Ik had niet verwacht dat ik op een weekend zoveel kon bijleren en bereiken met Joy.

Elise R. (2020)

Het was zeer leerrijk met een fijne sfeer. Er waren leuke uitdagingen. Dit smaakt naar meer!

Sara b.(2020)

De afwisseling tussen praktijk en theorie is perfect. Het was ook een gezellige groep. Quality time met je paard. Je doet veel inspiratie op om thuis verder te oefenen

GOEDELE V. (2021)

De workshop was zeer leerrijk en op elk gebied van de oefeningen was er wel iets nieuws te leren, zelfs als je paard al wat meer ervaren is. De theorie vormt de gedachtengang van mens en paard tot 1 geheel, waar je leert te denken als een paard en om het paard jou te leren begrijpen. Ik kwam naar hier om mijn 3-jarige hengst meer respect – en achteraf vertrouwen- te geven en zelfs na 1 dag was hij al een heel ander paard. Op dag 2 kwam de rust waar ik bij hem zo naar verlangde. Ik kijk al uit naar de volgende keer!

CHELSY L. (2021)

Ik vond het heel interessant en heb ook veel bijgeleerd over hoe een paard denkt, wat ik nog niet zo goed door had voor het weekend en dat nu wel goed gaat helpen wanneer ik iets nieuws ga aanleren.

Anke h. (2021)

De workshop is zeer leerrijk en door de theorielessen zie je ook waarom een paard reageerd op jouw vragen. Als een combinatie sneller klaar is dan de rest krijgen die al moeilijkere variaties op de oefeningen wat ook heel fijn is, zo wordt het voor niemand saai. Conclusie: het was super leerzaam, leuk en lekker! Spijtig dat het al gedaan is!

Lore s. (2021)

Het waren 2 super interessante, maar pittige dagen. Uitgeslapen zijn is de boodschap!

We (Aïda en ik) hebben veel inspiratie opgedaan om samen aan de slag te gaan.

Onze band is op die 2 dagen enorm gegroeid door de uitdagingen die we samen overwonnen.

Bedankt Katrien voor de zalige ervaring!

Lieze v. (2020)

Ik vond het leuk en leerzaam, ik heb zelf veel bijgeleerd, ook over de denkwijze van een paard.

Ik heb veel werkpunten om thuis mee verder te oefenen

ZARRIN Q. (2021)

Ik zie aan mijn paard dat het vertrouwen en de band met hem groter wordt door deze grondwerkoefeningen. Voorheen liep ik steeds met strak touw, hard aan zijn mond, maar nu kan het touw gewoon wat doorhangen. Ik zie meer rust in de ogen van mijn paard.

IONA de M. (2021)

Zeer leerrijk weekend zowel voor mij als voor mijn paard. Lessen worden gegeven in een ontspannen sfeer. Zeker een aanrader als je de band met je paard wilt verbeteren.

MAGDA H. (2020)

De cursus was een goede combinatie van kennis met praktijk. Ook de oefeningen met medecursisten als paard/begeleider zijn verhelderend.

Liesje r. (2021)

Je leert samen met je paard op een rustige manier verder te komen om elkaar te begrijpen. Ik heb inzichten gekregen hoe mijn paard communiceert. Zo heb ik geleerd dat alle paarden anders zijn. Ik voelde me veilig om te evolueren door e rustige en lieve aanpak van Katrien. De workshop is een echte aanrader. Ikzelf zou het zo opnieuw doen!

Marlies (2021)

Zeer positieve ervaring. Voor mij is grondwerk niet onbekend, maar na jaren met enkel mijn ruin te werken, voelde ik me onzeker om met mijn jonge merrie te starten. Het is goed om nu met mijn goede en slechte ‘kanten’ geconfronteerd te worden. Zo creëer ik meer zelfbewustzijn en verlies ik niet mijn eigen energie uit het oog. Het is goed om even iemand te hebben die langs je staat en zegt: “en nu even pauze, resetten en opnieuw beginnen”.

Lotte P. (2021)

Grondwerk- en rijden 3daagse

Heel fijn om zo samen de vertrouwensband van mij en mijn paard te verbeteren. Ik begrijp nu de allerkleinste dingen die zij ons laten zien.

Het was een leuke, kleine groep en een leuk momentje samen.

JOKE F. (2021)

Ik vond het zeer leerzaam en een fijne groep. Ik heb veel vragen mogen stellen en bijhorende antwoorden gekregen. Door deze cursus veel zin gekregen om nog meer te leren over grondwerk en rechtrichten.

Het was een goede, persoonlijke aanpak. Het was leuk om bitloos rijden uit te kunnen proberen. Ik heb mijn paard beter leren kennen.

Leentje H. (2021)

Zeer interessante workshop, zeer veel eigen inbreng kunnen doen en ook zeer veel zelfstandig werken onder begeleiding. Ik heb zeer veel gehad aan het leren aan het touw in de cirkel lopen. Ze kon dit niet en protesteerde heel erg, nu lukt dit zonder enig probleem.

BO B. (2021)
Scroll to top