INSCHRIJVEN

Enjoy and learn 3daagse

De enjoy and learn 3daagse is een mini vakantie gecombineerd met les. Voormiddag beginnen we telkens in groep, namiddag krijgt iedere deelnemer privéles. De rest van de dag kan zelf ingevuld worden. Je kan kijken naar de lessen van de andere deelnemers, wandelen in de buurt, je kan quality time houden met je paard, zelf vrij oefenen, even een dutje doen,…

Deze hele cursus is dus volledig aangepast aan jouw wensen en gebeurt op jouw tempo. Iedereen is welkom, ongeacht de discipline of ervaring. Ook jonge paarden kunnen meedoen. Kom gezellig samen met een vriend(in).

Prijs deelname met eigen paard: 380 euro
Inbegrepen deze 3 dagen: Individuele paddock met hooi en water voor je paard, drinken en tussendoortjes voor jou op alle dagen, vrij gebruik van de piste tijdens de cursus uren en veel plezier. Een stal huren is mogelijk op de meeste locaties en o.v.v. plaats (eerst geboekt krijgt voorrang).

Momenteel wordt deze cursus enkel ingepland bij voldoende animo, ben jij geïnteresseerd om deel te nemen aan deze 3daagse, of wil je deze 3daagse organiseren op jouw locatie? Stuur dan een mailtje met de datum van voorkeur zodat we samen jouw ’tussenuitje’ plannen!

Scroll to top